The Vaccine Death Report: “Het is veel erger dan we denken”

the-vaccine-death-report:-“het-is-veel-erger-dan-we-denken”

13-10-21 02:01:00,

De Newyorkse arts Vladimir Zelenko behandelde 7000 covid-patiënten, onder wie Donald Trump en de Braziliaanse president Jair Bolsonaro met wat bekend is geworden als het Zelenko-protocol. Samen met co-auteur David John Sorensen maakt hij in The Vaccine Death Report aannemelijk dat er nu al miljoenen covid-vaccinatiedoden zijn. De opstellers waarschuwen de wereld voor het gevaar van een genocide zonder precedent.

Dit is een samenvatting van hun bevindingen (op pagina 10 van het rapport):

Volgens wetenschappelijke gegevens wordt minder dan 1% van de gevallen van gezondheidsschade als gevolg van vaccinaties gemeld. De overheid houdt de meerderheid van die 1% meldingen ook nog eens verborgen. Ze heeft systemen ingevoerd om het grootste deel van de sterfgevallen door vaccins buiten beeld te houden.

Als we deze feiten combineren met wat er door klokkenluiders bij de overheid wordt onthuld, dan zien we dat in de Verenigde Staten honderdduizenden zijn overleden aan de injecties. Aangezien de rest van de wereld dezelfde injecties gebruikt, weten we dat het aantal vaccinatiedoden op wereldschaal in de miljoenen moet lopen.

Dit is slechts de tsunami van bijwerkingen op de korte termijn. Bill Gates, ‘s werelds grootste vaccindealer en een drijvende kracht achter de wereldwijde vaccinpush, zei in een interview met de BBC dat de meeste bijwerkingen pas na twee jaar optreden. Dat is de reden waarom de ontwikkeling van vaccins meestal vele jaren duurt. Dit betekent dat de golven van sterfgevallen en ernstige bijwerkingen de komende jaren exponentieel groter zullen zijn. Vooral omdat er steeds meer boostershots aan de bevolking worden opgelegd en er vaccinatiepaspoorten worden ingevoerd.

Tot zover deze samenvatting van The Vaccine Death Report.
Klik HIER om het volledige rapport (pdf, 51 pagina’s) te downloaden.

“We zijn allemaal joden nu”

Zoals uit het onderstaande interview blijkt, vindt dr. Zelenko de vergelijking met de vervolgingen tijdens de Tweede Wereldoorlog in het geheel niet misplaatst. Het verschil is volgens hem alleen dat er nu een situatie dreigt te ontstaan die vele malen erger is. “De genocide in de vorige eeuw was een opmaat naar wat er nu gaande is. Momenteel worden er miljarden mensen met de dood bedreigd. Dit is de Derde Wereldoorlog. Een oorlog waarin een onzichtbare vijand strijdt tegen de gehele wereldbevolking. Daarom zijn we allemaal joden nu.”

Goede afloop

Ik heb dit interview nu twee keer gezien.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: