Tieners lopen meer kans op letsel door vaccins dan door COVID, zegt neurowetenschapper

tieners-lopen-meer-kans-op-letsel-door-vaccins-dan-door-covid,-zegt-neurowetenschapper

13-10-21 07: 35: 00,

In de laatste aflevering van “Tegen de wind in” op CHD.TV, interviewt Dr. Paul Thomas twee artsen en een deskundige op het gebied van openbaar beleid over een reeks onderwerpen, waaronder zorgen over het injecteren van kinderen met COVID-vaccins, en waarom rechtszaken het meest effectieve middel kunnen zijn tegen vaccinmandaten.

The Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

De laatste aflevering van CHD.TV’s “Tegen de wind in,” met gastheer Dr. Paul Thomas, bevatte een interview met Pamela Popper, Ph.D., oprichter en voorzitter van Wellness Forum Health en auteur van “COVID Operation: What Happened, Why It Happened, and What’s Next.”

In het tweede deel van de show,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: