Uitvinder mRNA-technologie: “Volledig gevaccineerden zijn COVID superverspreiders”

uitvinder-mrna-technologie:-“volledig-gevaccineerden-zijn-covid-superverspreiders”

13-10-21 02:27:00,

In de laatste aflevering van de podcast “The Hidden Gateway” spreekt gastheer Justin Williams met Dr. Robert Malone, een internationaal erkende arts en wetenschapper die heeft geholpen bij de uitvinding van mRNA-vaccins. “Het idee dat als je een werkplek hebt waar iedereen gevaccineerd is, er geen virusverspreiding zal zijn, is totaal onjuist. Een totale leugen,” meldt Childrenshealthdefense.org.

Het veelomvattende gesprek gaat over:

De uitvinding en het vroege testen van mRNA-technologie, waarbij Malone nauw betrokken was. Hoe regeringen verschillende vormen van dwang gebruiken om het gebruik van vaccins te bevorderen, een beleid dat volgens Malone illegaal is. Hoe volksgezondheidsinstanties niet beschikken over de normaal vereiste informatie over veiligheid en werkzaamheid voor een wereldwijde vaccinatiecampagne. Hoe regeringen en volksgezondheidsinstanties liegen tegen het publiek “voor hun eigen bestwil”. Malone noemt twee gevallen waarin burgers werden “verleid” tot het nemen van wat hij het “experimentele” vaccin noemt.

“Er was een periode waarin West Virginia mensen probeerde te laten vaccineren. En dus hadden ze een jachtgeweer loterij. En in Canada was er een beleid om kinderen gratis ijs aan te bieden om ze zover te krijgen dat ze de prik zouden nemen, zelfs zonder toestemming van hun ouders. Dus dat zijn slechts twee bijzonder duidelijke voorbeelden van oneerlijke dwang … Het is eigenlijk niet legaal,” zegt Malone.

Malone vergelijkt wat er vandaag de dag gebeurt met COVID-vaccins met de illegale medische experimenten die werden uitgevoerd door Nazi-Duitsland.

“Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden Joden en andere etnische groepen onderworpen aan afschuwelijk experimenteel medisch onderzoek. En ze rechtvaardigden het door te zeggen dat het voor het algemeen welzijn was,” zegt Malone.

Malone zegt dat de westerse wereld “had afgesproken dat we dat niet meer zouden doen. Maar toch, van tijd tot tijd lijken we het te vergeten, en natuurlijk, Tuskegee is een voorbeeld, en eerlijk gezegd, is dit wat nu gebeurt een ander voorbeeld.”

In een poging om de verkeerde informatie uit de medische wereld toe te lichten, zegt Malone dat volledig gevaccineerde personen COVID kunnen verspreiden.

“Het idee dat als je een werkplek hebt waar iedereen gevaccineerd is, er geen virusverspreiding zal zijn, is totaal onjuist. Een totale leugen,” zegt Malone.

De gevaccineerden zijn in feite de “superverspreiders” waarover iedereen in het begin van de pandemie werd verteld,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: