United Vaccin Mandate on Hold for Employees Seeking Medical or Religious Exemptions + More

united-vaccin-mandate-on-hold-for-employees-seeking-medical-or-religious-exemptions-+-more

13-10-21 06: 56: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

United Vaccin Mandate on Hold for Employees Seeking Medical or Religious Exemptions

CNN Business meldde:

Een federale rechter in Texas heeft het plan van United Airlines om werknemers met verlof te sturen als ze een vrijstelling hebben aangevraagd voor het COVID-vaccin-mandaat van het bedrijf tijdelijk tegengehouden.

Ruwweg 2,000 van de 67,000 Amerikaanse United-werknemers, of minder dan 3%, hebben om religieuze of medische redenen een vrijstelling van het mandaat aangevraagd. United zei dat zelfs als hun verzoeken voor medische vrijstellingen werden ingewilligd, de werknemers met medisch verlof zouden worden geplaatst, wat al dan niet een deel van hun loon kan omvatten, afhankelijk van hun vakbondscontract.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: