Vaccinventer Oostenrijks parlementslid stort in parlement in elkaar

vaccinventer-oostenrijks-parlementslid-stort-in-parlement-in-elkaar

13-10-21 09:47:00,

Holzleitner is een fervente voorstander van de COVID-19 gentherapie; op haar Instagram-account worden volgers vermaand om “te vertrouwen op de resultaten en tests van de wetenschap: De scepsis over het steriel worden door de coronavaccinatie is ongegrond! We zijn gevaccineerd!”

“Vaccinatie is essentieel om samen en in solidariteit de pandemie onder controle te krijgen. Het is belangrijk dat er laagdrempelige, gemakkelijk bereikbare informatie is over vaccinatie om vooroordelen, angsten en nepnieuws weg te nemen – op de kanalen die jongeren het vaakst gebruiken.”

“Wij vier partijvertegenwoordigers zijn het met elkaar eens en raden iedereen aan om niet te vertrouwen op de nep-‘deskundigen’, maar juist op de deskundigen die echt iets begrijpen omdat ze de juiste opleiding en jarenlange ervaring hebben,” vervolgt ze.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: