VS, Iran wisselen blikken uit

vs,-iran-wisselen-blikken-uit

13-10-21 01: 37: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het “Translate Website” drop down menu te activeren op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Tijdens een ‘afscheidsbezoek’ aan Israël zei de scheidende Duitse bondskanselier Angela Merkel zondag in Jeruzalem op een gezamenlijke persconferentie naast de Israëlische premier Naftali Bennett dat de onderhandelingen in Wenen over de terugkeer naar de 2015 nucleaire overeenkomst met Iran “zeer beslissende weken” zijn ingegaan Ze merkte op: “Ik heb de JCPOA nooit als ideaal beschouwd, maar het is beter dan geen overeenkomst te hebben.”

Toen het Bennett’s beurt was om te spreken, liet hij niet na om het gevaar te benadrukken dat Iran’s nucleaire programma vormt voor de wereld, en beloofde dat Israël zou doen wat nodig is om Teheran te stoppen kernwapencapaciteit te bereiken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: