‘Wir haben das gewusst’. – CommonSenseTV

‘wir-haben-das-gewusst’.-–-commonsensetv

13-10-21 10:04:00,

Gelezen 1.082

Na het ¨uit de kast komen¨ van onze ¨volksvertegenwoordigers¨ zij gaan er immers zonder enige schroom volledig voor, is het ongelooflijk dat er geen enkel tegen geluid uit de kudde komt. Zou men echt nog in de veronderstelling zijn van ¨Regels voor u, maar niet voor mij¨?

De uitspraak

‘Wir haben das nicht gewusst’

zou op voorhand alleen al strafbaar gesteld moeten worden.

De Kamer wil de invoering van een sociaalkredietsysteem naar Chinees model niet uitsluiten. FVD waarschuwt hier al de hele tijd voor. De QR-code heeft niets te maken met volksgezondheid: het doel is de totale controle over ons leven. We moeten dit stoppen voordat het te laat is!

video

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: