Witte Huis vertelt staten zich voor te bereiden op COVID inentingen bij jonge kinderen + Meer

witte-huis-vertelt-staten-zich-voor-te-bereiden-op-covid-inentingen-bij-jonge-kinderen-+-meer

13-10-21 06: 32: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

White House Tells States to Prepare for COVID Vaccinations in Young Children

NBC News reported:

Het Witte Huis vertelde gouverneurs om te beginnen met de voorbereidingen voor het vaccineren van kinderen vanaf 5 jaar tegen begin volgende maand in afwachting van goedkeuring van Pfizer’s COVID vaccin voor de leeftijdsgroep in de komende weken, zei een ambtenaar van het Witte Huis.

De Biden administratie heeft 65 miljoen pediatrische doses van het Pfizer/BioNTech vaccin gekocht, genoeg om de geschatte 28 miljoen kinderen te vaccineren die in aanmerking zouden komen als de Food and Drug Administration het verzoek van Pfizer zou goedkeuren om kinderen van 5 tot 11 te vaccineren,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: