21-Jarige volledig gevaccineerde student sterft aan COVID, terwijl doorbraakgevallen blijven toenemen

21-jarige-volledig-gevaccineerde-student-sterft-aan-covid,-terwijl-doorbraakgevallen-blijven-toenemen

14-10-21 08: 45: 00,

Shawn Kuhn, een volledig gevaccineerde senior aan de Universiteit van Georgia die studeerde in oefening en sportwetenschappen, overleed okt. 11, meer dan zes weken na het ontwikkelen van COVID symptomen.

The Defender ervaart censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Shawn Kuhn, 21, een laatstejaarsstudent bewegings- en sportwetenschappen aan de Universiteit van Georgia (UGA), overleed in oktober 11 aan COVID complicaties, ondanks het feit dat hij volledig gevaccineerd was.

De afgelopen zes weken lag Kuhn in en uit drie verschillende ziekenhuizen, werd hij in een medisch opgewekte coma gebracht en aan een beademingsapparaat gelegd, zei zijn vader in een social media post op okt. 10.

Volgens zijn overlijdensbericht,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: