Achgut.com: Historische gebeurtenis in Beieren

14-10-21 07: 11: 00, Overlevenden van de Holocaust roepen op tot onderzoek naar “misdaden tegen de menselijkheid” en “genocide”

Vera Sharov, Moshe Brown en Hillel Handler hebben een open brief geschreven waarin zij het Internationaal Strafhof oproepen een onderzoek in te stellen naar de ernstige neveneffecten van de vaccinatiecampagne. De Britse advocaten Melinda C. Mayne en Kaira S. McCallum dienden reeds in april een 27 pagina’s tellend “verzoek om onderzoek” in bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag 2021. Daarin beschuldigen zij de Britse regering en haar adviseurs van deelname aan misdaden tegen de (…)

” Lees meer

Pfizer ontslaat klokkenluider Melissa Strickler

De klokkenluider heeft onlangs onthuld hoe leidinggevenden van Pfizer het medewerkers verboden om over menselijke foetuscellen te praten. Van LifeSiteNews Farmaceutisch bedrijf Pfizer heeft klokkenluider Melissa Strickler ontslagen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: