Achter NAVO’s “Cognitieve Oorlogsvoering”: “Strijd om je Brein” gevoerd door Westerse Militairen

achter-navo’s-“cognitieve-oorlogsvoering”:-“strijd-om-je-brein”-gevoerd-door-westerse-militairen

14-10-21 01: 48: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Westerse regeringen in de militaire NAVO alliantie ontwikkelen tactieken van “cognitieve oorlogsvoering,” gebruikmakend van de vermeende dreigingen van China en Rusland om het voeren van een “strijd om je hersenen” te rechtvaardigen in het “menselijke domein,” om “van iedereen een wapen te maken.”

De NAVO ontwikkelt nieuwe vormen van oorlogsvoering om een “strijd om de hersenen” te voeren, zoals de militaire alliantie het formuleerde.

Het door de VS geleide militaire kartel van de NAVO heeft nieuwe vormen van hybride oorlogsvoering getest tegen zijn zelfverklaarde tegenstanders, waaronder economische oorlogsvoering, cyberoorlogsvoering, informatieoorlogsvoering en psychologische oorlogsvoering.

Nu is de NAVO een geheel nieuwe vorm van oorlogsvoering aan het ontwikkelen die ze cognitieve oorlogsvoering heeft genoemd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: