Allemaal toevalligheden?

allemaal-toevalligheden?

14-10-21 06:47:00,

Ons wordt verteld dat alle bijwerkingen in samenhang met de vaccinatie, een steeds frequenter vaccinfalen, sterfgevallen in verband met Corona ondanks vaccinatie, en latente gevolgen allemaal toevallige, geïsoleerde gevallen zijn. Maar als men de lokale krantenberichten bekijkt, wordt snel duidelijk dat het door de grote media geschetste beeld niet zo goed is als het lijkt, en vooral in de kwetsbare groep van “oude mensen” in bejaardentehuizen sterven velen ondanks dubbele en driedubbele vaccinatie, vooral in samenhang met Corona, schrijft het Duitse nieuwsorgaan Corona-blog.net.

Corona-blog.net geeft een korte samenvatting van enkele berichten in de lokale media van deze lopende maand. Iedereen kan zichzelf een beeld vormen, want vandaag is het 14 oktober, halftijds.

Een overzicht van alle verslagen vindt u hier: Sterfgevallen, “Corona-uitbraken en bijwerkingen gerelateerd aan Covid-19 vaccinatie“. Privé-ervaringen zijn in deze lijst te vinden.

13.10.2021 Hilpoltstein: 41 Coronabesmettingen in Regens-Wagner inrichting – 39 van hen hadden volledige vaccinatiebescherming. Eén gevaccineerde bewoner overleed in verband met de Coronaziekte. Een andere (gevaccineerde) bewoner ondergaat een klinische behandeling.

12.10.2021 Regensburg: Volledig gevaccineerde senior sterft aan Corona. De Mittelbayrische bericht over een geval van corona in het bejaardentehuis aan de Ägidienplatz in Regensburg. Een volledig gevaccineerde persoon daar is nu overleden aan Corona. Alle verdere details zijn achter een betaalmuur.

13.10.2021 Osthofen: 52 Corona-besmettingen en 4 sterfgevallen in bejaardentehuis – allen dubbel gevaccineerd. Brisant: er zijn momenteel ook drie sterfgevallen in verband met een Coronaziekte geregistreerd. De directie van het tehuis wil nu de bewoners de derde vaccinatie laten toedienen. Twee keer gevaccineerd – toch ziek geworden en dan nog een keer vaccineren.

12.10.2021 Herbholzheim: 30 Corona-infecties ondanks volledige vaccinatie. Alle verdere details zijn achter de betaalmuur. Een ander artikel in de Badische Zeitung vermeldt dat er in de faciliteit reeds 3 sterfgevallen zijn geweest.

12.10.2021 Kippenheim: Corona-uitbraak in verpleeghuis – 38 (grotendeels) volledig gevaccineerden besmet met Corona. De Badische Zeitung bericht over een Corona-uitbraak in Haus Rebenblüte in Kippenheim. Daar zijn 26 bewoners en 12 personeelsleden geïnfecteerd met het Coronavirus – hoewel zij bijna allemaal volledig gevaccineerd zijn. Alle verdere details zijn achter een betaalmuur. Ook Die Zeit bericht over het geval en vermeldt dat slechts drie van de besmette personen ongevaccineerd zijn.

11.10.2021 Bad Tölz en Geretsried: Twee volledig gevaccineerde bejaarden overlijden in samenhang met Corona.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: