Biden’s Immigratie ramp: Niemand durft het verraad te noemen. Maar wat als zij het oorlog noemen?, door James Kirkpatrick

biden’s-immigratie-ramp:-niemand-durft-het-verraad-te-noemen.-maar-wat-als-zij-het-oorlog-noemen?,-door-james-kirkpatrick

14-10-21 04: 20: 00,

De gevolgen van massa-immigratie zijn niet te onderscheiden van die van militaire verovering, en indringers spreken nu steeds gemakkelijker in dergelijke termen. Zo is een nieuwe âcaravanâ van Haïtianen gevormd ten zuiden van de grens en de leider, zogenaamd een dubbele burger van Mexico en de VS, schept op dat hij klaar is voor âoorlog.â De regering Biden doet niets om dit te stoppen, maar het is het stoppen van handhavingsacties tegen werkplekken met behulp van illegale arbeid. En het heeft meer dan 100,000 illegalen vrijgelaten, ongeacht hun Covid vaccinatie status, terwijl het tegelijkertijd massale pandemie beperkingen opdringt aan echte Amerikanen. Dit is niet zomaar een vergissing. Het is een doelbewuste poging om Amerika in de Derde Wereld te veranderen, zodat links kan heersen over één groot Haïti. Het is duidelijk verraad, behalve dan het feit dat velen van hen die dit beleid opleggen zichzelf nooit als Amerikaan hebben beschouwd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: