Bioloog vertelt RFK, Jr: Wetenschap ondersteunt geen Vaccin Mandaten

bioloog-vertelt-rfk,-jr:-wetenschap-ondersteunt-geen-vaccin-mandaten

14-10-21 06: 27: 00,

In de laatste aflevering van Robert F. Kennedy, Jr.’s “The Defender Show,” legt Christina Parks, die een Ph.D. heeft in moleculaire en cellulaire biologie, uit waarom ze getuigde in het Huis van Afgevaardigden van Michigan tegen vaccin mandaten.

The Defender ervaart censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Waarom maakt Christina Parks, Ph.D., bezwaar tegen het idee dat een “vaccinatiepaspoort” het aantal COVID zal verminderen? En waarom willen Afro-Amerikanen en doktoren het vaccin niet?

Parks, die een doctoraat heeft in cellulaire en moleculaire biologie, behandelde deze vragen en meer in de laatste aflevering van “The Defender Show,” waar ze de gastheer van de show, Robert F. Kennedy, Jr. vertelde, dat het verplichten van iets om in iemands lichaam te injecteren “gewoon belachelijk” is, en vaccin paspoorten zijn “schaamteloos illegaal.”

Parks zei dat er twee redenen zijn waarom ze bezwaar heeft tegen vaccin mandaten en paspoorten: gebrek aan geïnformeerde toestemming en gebrek aan wetenschap om ze te ondersteunen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: