Censuurvrije social media Vriendenplek.nl

censuurvrije-social-media-vriendenplek.nl

13-10-21 10:34:00,

Geachte, ik wil jullie op de hoogte brengen van het bestaan van een social media alternatief voor Facebook. Aangezien er van jullie behoorlijk veel berichten worden gedeeld op het platform vroeg ik me af of het misschien interessant zou zijn om jullie te benaderen, schrijft Zohra van Vriendenplek.nl via Frontnieuws redactiemail.

Op Vriendenplek is men vrij zich uit te spreken, hun nieuwsartikelen te delen, ook als deze in strijd zijn met het algemeen geldende Corona-narratief!

Ik wil jullie uitnodigen de site eens te komen bekijken en als het jullie bevalt, lid te worden!

Het is onze hoop dat er mensen aandacht gaan besteden aan de site, bijv.  in de vorm van een artikel dat ze zouden kunnen wijden aan de site,  daar deze nog niet zo enorm veel bekendheid heeft. Maar toch willen we graag de mensen een veilige thuishaven bieden, zeker in het geval van het wegvallen van Facebook vorige week!

Er zijn nu enkele duizenden leden op het platform actief, maar we willen nog veel meer mensen bereiken, alleen is er weinig tot geen budget. Daarom hopen we dat er veel alternatieve media websites zullen zijn die een beetje aandacht aan dit initiatief zouden willen besteden.

Wellicht is het voor jullie ook interessant, omdat ik aanneem dat jullie met jullie artikelen ook geblokkeerd worden door Facebook, om er een profiel aan te maken!

Kom gerust eens kijken,

Met vriendelijke groet,
Zohra
https://vriendenplek.nl/Zohra

Bij dezen dan.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Spaanse verzekeraars zien de bui al hangen: Artsen en verpleegkundigen worden niet voor de rechter verdedigd in verband met de COVID-19 vaccin bijwerkingen 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: