De confrontatie met het Propagandaministerie van Medische “Deskundigen”. De Italiaanse Hippocratische Vereniging pleit voor behandeling in plaats van winst

de-confrontatie-met-het-propagandaministerie-van-medische-“deskundigen”.-de-italiaanse-hippocratische-vereniging-pleit-voor-behandeling-in-plaats-van-winst

14-10-21 02: 04: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

In deze bijna twee Covidiaanse jaren is een propagandaministerie ontstaan dat is gebaseerd op “gecertificeerde deskundigen” die het medialandschap hebben gedomineerd met een ongewone vaardigheid. Vaak zijn het artsen en medische beroepsbeoefenaren, dus mensen die meer vertrouwd zouden moeten zijn met ziekenhuisafdelingen, ziekenzorgbehoeften en laboratoria, zodat hun plotselinge vaardigheid in het beheren van de media de verdenking doet rijzen dat de “artsen” een team spindoctors zijn dat niet-gezondheidsagenda’s dient.

Het werk van een dergelijk georganiseerd propagandafront is er niet in geslaagd iedereen te verblinden voor de feiten. Verpleegsters die de schadelijke effecten van het vaccin op de gevaccineerden zien,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: