De Corona-brug

de-corona-brug

14-10-21 12: 00: 00,

Beste Hanne,

Met het risico dat ik volledig over je heen walst, moet ik je schrijven. Ik heb vandaag een anonieme brief ontvangen. In antwoord op uw vragenlijst. Ik heb geen idee wie het geschreven heeft. Ik weet niet eens of het een man of een vrouw was De brief lag gewoon in de brievenbus, zonder postzegel, zonder iets. Ik vind het verontrustend. Ik zal het je moeten doorsturen. U beslist wanneer u het wilt lezen. Geachte mevrouw Mittelstaedt,

Ik wend me tot u omdat ik gehoord heb dat u verslagen verzamelt van ervaringen uit de Corona-periode, als getuigenissen voor het nageslacht. Uit een vaag gevoel, ik ken u helemaal niet en ik heb uw boeken ook niet gelezen, denk ik dat het goed en juist is als ik u schrijf over hoe Corona met mij heeft gespeeld. Ik heb mijn zus verloren. Vanwege Corona. Maar niet omdat ze het virus had, maar meer omdat ze het niet had. Nu vraag je je vast af hoe. Ik begrijp het tot op de dag van vandaag nog steeds niet. Het is zo erg wat er gebeurd is. Ik zag mijn zus praktisch sterven. Of overleden?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: