De gegevens zijn binnen en we zijn nu slechter af dan voor de experimentele injecties

de-gegevens-zijn-binnen-en-we-zijn-nu-slechter-af-dan-voor-de-experimentele-injecties

14-10-21 11:42:00,

Verontrustend verslag. Ze willen superverspreidende vaccins maken die van de ene op de andere persoon kunnen worden doorgegeven. Geïnformeerde toestemming bestaat niet meer. Om eerlijk te zijn, het covid-vaccin is al op die manier ontworpen via shedding.

In oktober 2018 publiceerde de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health een rapport dat, als men niet beter wist, lezers zou kunnen doen denken dat de auteurs betrokken waren bij het gain-of-function onderzoek dat waarschijnlijk dit virus heeft gecreëerd. Het rapport, getiteld “Technologies to Address Global Catastrophic Biological Risks, “biedt nieuwe ideeën voor sociale controle en mRNA-vaccinatie om het hoofd te bieden aan opkomende pandemieën “of die nu van nature opduiken of opnieuw de kop opsteken, opzettelijk worden gecreëerd en vrijgelaten, of in een laboratorium zijn ontwikkeld en ontsnapt – die zouden kunnen leiden tot een plotselinge, buitengewone, wijdverspreide ramp die de collectieve mogelijkheden van nationale en internationale organisaties en de particuliere sector te boven gaat,” bericht Theblaze.com.

Een van de vele ijzingwekkende hoofdstukken in deze publicatie (blz. 45-47) bevat een blauwdruk voor “zichzelf verspreidende vaccins”, die worden omschreven als vaccins “die genetisch zijn gemanipuleerd om zich op dezelfde manier door bevolkingsgroepen te verspreiden als overdraagbare ziekten, maar die in plaats van ziekte te veroorzaken, bescherming bieden”.

Na te hebben opgemerkt dat een dergelijk idee de regels van geïnformeerde toestemming zou schenden (de ironie!), en mogelijk allergische reacties zou verspreiden, voegen zij deze schokkende voorspelling toe over de uitdaging van een dergelijke technologie:

“Tenslotte bestaat er een niet te verwaarlozen risico dat het vaccinvirus terugkeert naar wild-type virulentie, zoals soms is gebeurd met het orale poliovaccin – dat niet bedoeld is om volledig virulent of overdraagbaar te zijn, maar dat in sommige gevallen is teruggekeerd om zowel neurovirulent als overdraagbaar te worden. Dit is zowel een medisch risico als een risico voor de publieke opinie; de mogelijkheid van door vaccinatie veroorzaakte ziekte zou het publiek grote zorgen baren.”

Of dit vaccin daadwerkelijk het spike-eiwit op andere mensen overdraagt is nog niet bewezen (hoewel Pfizer lijkt aan te geven dat het zich kan verspreiden via huid-op-huid contact of “inademing”), maar het principe van massale vaccinatie met een gebrekkig vaccin waardoor een virus zowel overdraagbaar als virulenter wordt is iets dat op dit moment moeilijk kan worden ontkend.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: