De grote ZIEKMELDING breidt zich verder uit in de VS, treinen worden geannuleerd omdat werknemers covid “vaccinatie” weigeren

de-grote-ziekmelding-breidt-zich-verder-uit-in-de-vs,-treinen-worden-geannuleerd-omdat-werknemers-covid-“vaccinatie”-weigeren

14-10-21 01:10:00,

Na de aankondiging dat bijna al haar 18.000 werknemers tegen 22 november “volledig gevaccineerd” moeten zijn tegen het coronavirus, heeft Amtrak een “ziekmelding” te verduren die vergelijkbaar is met die waarmee Southwest Airlines momenteel wordt geconfronteerd, schrijft Naturalnews.com.

In een tweet legde Amtrak uit dat ten minste twee treinen die op 10 oktober zouden vertrekken, moesten worden geannuleerd “als gevolg van onvoorziene problemen met de bemanning”. Het bedrijf beloofde dat “alternatief vervoer” zou worden verstrekt aan gestrande passagiers.

Het gerucht gaat dat deze laatste ziekmelding deel uitmaakt van een groter landelijk protest, gestart door luchtverkeersleiders en Southwest Airlines. De volgende maatschappij die zich bij hen zal aansluiten is American Airlines.

“Laat de Covidianen hun eigen trein besturen,” tweette auteur Jim Hanson, samen met de hashtag #GoingGalt, wat een verwijzing is naar Ayn Rand en het idee dat men zijn leven of rijkdom niet hoeft te verantwoorden aan zijn buren, “de maatschappij,” bureaucraten of politici.

“Oh dat is waar… Dat kunnen ze niet,” voegde Hanson eraan toe over hoe de Covidianen die al deze tirannieke onzin opvoeren binnenkort niemand meer zullen hebben om de zaken te runnen die hun slecht vergaarde winst genereren.

“Luchtvaartmaatschappijen en Amtrak vechten tegen ongrondwettelijke en onethische mandaten,” tweette ondernemer Oliver Cantin. “JE ZIET HET GRAAG!”

Moedige Amerikanen bundelen hun krachten om het systeemfascisme te ontmantelen

Voor het geval u het verhaal van Southwest gemist hebt, dat nog steeds aan de gang is: de maatschappij heeft de afgelopen dagen bijna 2000 vluchten moeten annuleren omdat piloten en andere bemanningsleden weigeren zich onder dwang te laten inspuiten tegen de Covidgriep.

De mainstream media verdoezelen grotendeels de waarheid over de situatie en geven “slecht weer” en “mist” de schuld, maar de meeste mensen die opletten kennen de waarheid. Er zijn nog steeds Amerikanen met zelfrespect en waardigheid die zich niet tegen hun wil laten injecteren alleen maar om een salaris te ontvangen.

Om eerlijk te zijn is dit soort moed zeldzaam, maar het wordt op grote schaal gedemonstreerd en neemt snel toe. Anderen worden geïnspireerd om hetzelfde te doen, en het doel is om het systeemfascisme te ontmantelen dat zich heeft genesteld in de Amerikaanse samenleving onder het mom van het bestrijden van een “pandemie”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: