De Wereldgezondheidsorganisatie bevordert “herhalingsvaccinatie

13-10-21 10: 00: 00,

Wereldgezondheidsorganisatie pleit voor “boostervaccinatie”

Gepubliceerd op 14. Oktober 2021 van WS.

De Wereldgezondheidsorganisatie blijft de wereldwijde “vaccinatie”-campagne opzwepen. Zoals het Britse dagblad The Telegraph heeft laten weten via haar “global health security correspondent”, Jennifer Rigby, adviseert de WHO mensen ouder dan 60 jaar die zijn ingeënt tegen Covid-19 met de Chinese vaccins Sinopharm of Sinovac een booster-prik te halen om er zeker van te zijn dat zij “volledig” beschermd blijven tegen het virus.

De twee door de WHO goedgekeurde Chinese preparaten zouden minder doeltreffend zijn tegen symptomatische infecties dan de vaccins van Pfizer, AstraZeneca of Moderna die in het Verenigd Koninkrijk worden gebruikt, hoewel ze “allemaal een hoog niveau van bescherming bieden tegen ziekenhuisopname en overlijden”,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: