Door de overheid gesponsorde experimenten om de beste pro-vaccin boodschappen te maken Vijf maanden voordat de COVID-19 vaccins beschikbaar kwamen

door-de-overheid-gesponsorde-experimenten-om-de-beste-pro-vaccin-boodschappen-te-maken-vijf-maanden-voordat-de-covid-19-vaccins-beschikbaar-kwamen

14-10-21 01: 41: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Zogenaamde volksgezondheidsdeskundigen, gesponsord door de federale overheid, hadden experimenten uitgevoerd over hoe mensen de Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins konden nemen zes maanden voordat ze voor het eerst beschikbaar kwamen.

Onderzoekers van Yale University voerden de studie uit in juli 2020, ten minste vijf maanden voordat het eerste COVID-19-vaccin een vergunning voor noodgebruik kreeg. Het werd gepubliceerd in de National Library of Medicine, een medische bibliotheek gerund door de National Institutes of Health.

Dit betekent dat de federale overheid tests heeft gesponsord die zijn ontworpen om uit te vinden wat de beste boodschappen zijn om mensen te laten vaccineren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: