Dr. Lee Vliet, directeur van Truth for Health: “Ziekenhuizen in de VS veranderen in medische gevangenissen”

dr.-lee-vliet,-directeur-van-truth-for-health:-“ziekenhuizen-in-de-vs-veranderen-in-medische-gevangenissen”

14-10-21 05:00:00,

Weigering effectieve basismedicatie te verstrekken, zoals vitamine C, vitamine D en antibiotica. Opgedrongen toediening van het gevaarlijke Remdesivir. Opgedrongen intubatie. Weigering bezoek toe te staan. Weigering de patiënt die dat wenst naar huis te laten gaan. Het zijn medische horrorverhalen die ons uit ziekenhuizen in de VS bereiken.

En was het maar zo dat deze extreme situaties zich tot de VS beperkten. In mijn eigen netwerk hebben zich al drie situaties voorgedaan waarin zich precies hetzelfde afspeelde.

Patiënten moeten het opnemen tegen specialisten die het protocol van de WHO volgen.
Volgens dit protocol is ‘covid’ niet werkelijk behandelbaar (hoewel dat niei hardop wordt gezegd). Remsedivir wordt – hoe krankzinnig dit ook mag klinken – ingezet om de achteruitgang te bespoedigen. In de woorden van dr. Vladimir Zelenko: “to finish them off.” Dat mag een daad van barmhartigheid lijken als de patiënt ondraaglijk lijdt, maar is uiteraard precies het tegenovergestelde als de benodigde basismedicatie niet is gegeven.

Een dodelijk protocol

Het is niet waar dat ‘covid’ in een vergevorderd stadium niet te behandelbaar is. Dat kan wel degelijk en met precies die middelen die nu zo dikwijls door de medische staf worden geweigerd (Ivermectine, zink, vitaminen, antibiotica).

Zolang het dodelijke protocol van de WHO de wet voorschrijft in de ziekenhuizen is het zaak daar als het even kan zo lang mogelijk bij weg te blijven. Zie de case hieronder van Monica Wolski. Ik laat die volgen door de registratie van een lange persconferentie van de Truth for Health Foundation. Daarin zit veel relevante informatie voor wie in deze ontwikkelingen belang stelt.

Tot slot het verhaal van Nicole Landers, een verpleegster die, geconfronteerd met vaccinatiedwang, uitweek naar een ander ziekenhuis in een andere staat. Ook zij vertelt schokkende zaken over de situatie in de Amerikaanse ziekenhuizen.

Gerelateerd

Je krijgt corona door langere tijd op een plek te zijn waar een zware stralingsbelasting heerst

“Was hier läuft ist Massenmord” – “Hier is sprake van massamoord”

Duitse internist wijt covid-19 doden aan testprogramma’s en overbehandeling

Wil je een seintje per e-mail ontvangen bij iedere nieuwe posting op TransitieWeb?
Klik dan hier.

Wil je jouw reactie plaatsen bij dit artikel?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: