Duitse cultuur weer in actie: #allesaufdentisch

duitse-cultuur-weer-in-actie:-#allesaufdentisch

14-10-21 04:00:00,

Wie de steeds verder oplopende haatberichten in de richting van de (nog) niet-ingeënte mensen op de social media leest, waant zich in een tijdmachine terug naar de donkere dagen van de Europese geschiedenis waarin uitsluiting leidde tot haat, geweld en erger. Het gesprek is dood. Andere van het officiële narratief afwijkende argumenten tellen al lang niet meer. Het gaat nu alleen nog maar om loyaliteit en gehoorzaamheid en om de vraag ‘aan welke sta jij’?

Een klein deel van de deelnemers aan de actie #allesaufdentisch

Zij die besloten hebben tot het nemen van ‘het vaccin’ hebben dat gedaan in de wetenschap dat er sprake is van een middel dat nog enkele jaren in de ‘klinische fase’ verkeert. Dat betekent dat nog moet worden vastgesteld welke lange-termijn gevolgen de meervoudige mRNA-inentingen kunnen hebben voor de eigen gezondheid. De talrijke in de VS en de EU gerapporteerde korte-termijn effecten zouden voor velen al een punt van afweging moeten zijn: welk risico is voor mij groter: het mogelijk oplopen van een van de varianten van het Covid-19 virus (het stamvirus is al sinds mei vorig jaar verdwenen) of het geconfronteerd worden met een eventuele bijwerking? De afweging is per persoon anders. Bij die afweging speelt leeftijd een rol, maar ook de basisgezondheid, leefstijl en levenshouding. Een moeilijke afweging die in volle vrijheid moet worden genomen. Die vrijheid is ons afgenomen. Wie niet ‘meedoet’ zal een deel van de grond- en mensenrechten verliezen en de toorn van de omgeving over zich heen halen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: