Facebooks ‘bewakingsmachine’ een bedreiging voor de veiligheid van kinderen en de democratie

facebooks-‘bewakingsmachine’-een-bedreiging-voor-de-veiligheid-van-kinderen-en-de-democratie

14-10-21 03: 53: 00,

Een coalitie van meer dan 40 organisaties roept op tot federale actie om “de schade van Facebook” te onderzoeken en de “surveillance machine” te sluiten, inclusief het aannemen van wetgeving om te zorgen voor sterke bescherming van de privacy van gegevens.

The Defender ervaart censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Een nieuwe campagne roept op tot federale actie om “de surveillance machine van Facebook stil te leggen”, inclusief het aannemen van wetgeving om te zorgen voor sterke bescherming van de privacy van gegevens.

“De beste manier om de schade van Facebook voor de hele wereld te stoppen is het afsnijden van de brandstoftoevoer voor zijn gevaarlijke machine,” zegt de How to Stop Facebook campagne, woensdag gelanceerd door een diverse coalitie van meer dan 40 organisaties.

De campagne stelt dat de brandstof die het bedrijfsmodel van Facebook aandrijft, de schat aan gebruikersgegevens is die het bedrijf verzamelt om algoritmen aan te drijven die advertentie-inkomsten en bedrijfswinsten genereren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: