Gaf rechter terecht toestemming voor vaccineren van kind? – Isa Kriens en Frank Stadermann – Café Weltschmerz

gaf-rechter-terecht-toestemming-voor-vaccineren-van-kind?-–-isa-kriens-en-frank-stadermann-–-cafe-weltschmerz

14-10-21 04:07:00,

De moeder van een twaalfjarige jongen wilde dat haar zoon zou worden gevaccineerd. De vader was daar zeer op tegen. De rechter moest tussenbeide komen. De rechter koos de kant van de moeder en bepaalde dat de jongen inderdaad mocht worden gevaccineerd. De uitspraak deed veel stof opwaaien.

Betekent deze uitspraak nu dat het voor ouders die hun kind niet willen laten vaccineren, geen zin meer heeft zich te verzetten als de andere ouder wel een prik voor het kind wenst? In deze aflevering van het Juridisch Coronajournaal wordt op die vraag ingegaan.

Het antwoord is: Deze uitspraak maakt geen eind aan het debat. Er is zeker nog hoop voor ouders die geen vaccinatie voor hun kinderen willen en daarover overhoop liggen met de andere ouder.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: