Geënsceneerde economische chaos, “Valse tekorten”. Instorting van de industriële productie

geensceneerde-economische-chaos,-“valse-tekorten”.-instorting-van-de-industriele-productie

14-10-21 12: 34: 00, Gemanipuleerde Economische Chaos, “Valse Tekorten”. Instorting van industriële productie Klokkenluider: Havenarbeider van Los Angeles zegt dat tekorten nep zijn!

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De wereldeconomie is in crisis. Het Covid-19 Lockdown-beleid heeft een proces van wereldwijde economische destabilisatie op gang gebracht dat zowel de “Vraag”- als de “Aanbod”-relaties rechtstreeks beïnvloedt. Het is de ernstigste economische crisis in de wereldgeschiedenis, die tegelijkertijd meer dan een 150 land treft.

Wereldwijd staan grote sectoren van de industrie, de landbouw en de stedelijke dienstverlening werkloos. Het in maart ingezette lockdown-beleid 2020 heeft geleid tot faillissementen en werkloosheid, die op hun beurt hebben bijgedragen tot een proces van onttrekking van menselijke hulpbronnen (arbeid) en productieve activa aan het economisch landschap.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: