Geverifieerde haat: Twitter laat ons nooit in de steek, door Gregory Hood

geverifieerde-haat:-twitter-laat-ons-nooit-in-de-steek,-door-gregory-hood

14-10-21 04: 00: 00,

De originele filmtrilogie van The Lord of the Rings had naar verluidt een gebrek aan diversiteit. Het Southern Poverty Law Center promootte een artikel waarin geklaagd werd dat er te veel âmanly men who were whiter than whiteâ en âAnglo-Saxon.â

Maak je geen zorgen. Amazonâs nieuwe versie zal veel positieve actie elfen hebben.

Een van de vaak genoemde problemen met Peter Jackson’s The Lord of the Rings serie uit de vroege 2000jaren is het gebrek aan diversiteit, maar het lijkt erop dat dat gaat veranderen. pic.twitter.com/63sIztXp4V

– GameSpot (@GameSpot) Oktober 13, 2021

De oorspronkelijke schrijver van het boek, J.R.R. Tolkein, was een professor Angelsaksisch in Oxford. Hij schreef boeken over Midden-Aarde om de Engelsen een eigen mythologie te geven.

Tegenwoordig is zelfs de naam âAngelsaksischâ âgeannuleerdâ in Cambridge, nu de International Society of Anglo-Saxonists zichzelf heeft omgedoopt tot de International Society for the Study of Early Medieval England.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: