Groot succes met meer dan 113.000 handtekeningen tegen de staatsmedia

groot-succes-met-meer-dan-113.000-handtekeningen-tegen-de-staatsmedia

13-10-21 10: 20: 00,

Het comité “Staatsmedia NEE” kon al na drie maanden handtekeningen indienen voor het referendum tegen overheidsfinanciering van de media 113″085.

Gepubliceerd op 14. Oktober 2021 door StS.

Het comité “staatsmedien-nein.ch” wil voorkomen dat Zwitserse uitgevers jaarlijks voor een bedrag van 178 miljoen frank afhankelijk worden gemaakt van de staat. Het referendum tegen de nieuwe mediawet werd in slechts drie maanden tijd afgerond met 113’085 handtekeningen. Dit is meer dan twee keer zoveel als nodig zou zijn geweest – en dus een enorm succes, zoals de commissie uitlegt in haar persbericht van 11.

Voormalig nationaal FDP-raadslid en commissievoorzitter Peter Weigelt wordt als volgt geciteerd: “Het feit dat ondanks de zomervakantie en de moeilijke Corona-situatie zo’n indrukwekkend resultaat is behaald,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: