Het Nieuwe Amerikaanse Leiderschap: Biden vertelt de wereld wat hij wil dat het weet, door Philip Giraldi

het-nieuwe-amerikaanse-leiderschap:-biden-vertelt-de-wereld-wat-hij-wil-dat-het-weet,-door-philip-giraldi

14-10-21 04: 00: 00,

Het is soms moeilijk te bevatten hoeveel de Verenigde Staten de afgelopen twintig jaar zijn veranderd, en niet ten goede. Toen ik in de jaren 1950 op de lagere school zat, was er een favoriet, ietwat simplistisch gezegde dat veel door leraren werd gebruikt om het succes van de toen heersende Amerikaanse manier van leven te illustreren. Het ging van âWhatâs good for General Motors is good for Americaâ en het betekende dat de Amerikaanse versie van een robuuste en assertieve kapitalistische economie kansen en voorspoed genereerde voor de hele natie. Vandaag, nu we getuige zijn van de verwoesting en offshoring van de binnenlandse productie-economie door diezelfde bedrijfsleiders, zou een dergelijke uitdrukking terecht worden bespot en belachelijk worden geacht.

Momenteel neigen de politiek gemotiveerde uitdrukkingen van nationale grootheid ertoe de kwaliteit van Amerika te eren in plaats van de banen en welvaart die het weet te genereren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: