Het Nieuwe Amerikaanse Leiderschap: Biden vertelt de wereld wat hij wil dat ze weet

het-nieuwe-amerikaanse-leiderschap:-biden-vertelt-de-wereld-wat-hij-wil-dat-ze-weet

14-10-21 02: 52: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze homepage te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het is soms moeilijk te bevatten hoeveel de Verenigde Staten in de afgelopen twintig jaar zijn veranderd, en niet in positieve zin. Toen ik in de jaren 1950 op de lagere school zat, was er een favoriet, ietwat simplistisch gezegde dat veel door leraren werd gebruikt om het succes van de toen heersende Amerikaanse manier van leven te illustreren. Het luidde: “Wat goed is voor General Motors is goed voor Amerika” en het betekende dat de Amerikaanse versie van een robuuste en assertieve kapitalistische economie kansen en welvaart genereerde voor de hele natie. Vandaag, na getuige te zijn geweest van de verwoesting en offshoring van de binnenlandse productie-economie door diezelfde bedrijfsleiders,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: