Het Witte Huis zegt tegen de gouverneurs dat ze jonge kinderen moeten inenten, ook al heeft de FDA dat nog niet goedgekeurd. Kinderarts zegt, niet zo snel.

het-witte-huis-zegt-tegen-de-gouverneurs-dat-ze-jonge-kinderen-moeten-inenten,-ook-al-heeft-de-fda-dat-nog-niet-goedgekeurd-kinderarts-zegt,-niet-zo-snel.

14-10-21 08: 59: 00,

Het Witte Huis heeft dinsdag de staten opgedragen zich voor te bereiden om begin november kinderen vanaf 5 jaar in te enten, ook al heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration het COVID-vaccin van Pfizer nog niet toegelaten voor kinderen jonger dan 12, en ondanks de bezorgdheid van wetenschappers en kinderartsen over de veiligheid.

De Defender heeft te maken met censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

In een privé telefoongesprek dinsdag met de gouverneurs van het land, vertelde het Witte Huis de staten om zich voor te bereiden om kinderen vanaf 5 jaar te vaccineren tegen begin november. Een ambtenaar van het Witte Huis zei dat het telefoontje werd gepleegd in afwachting van Pfizer’s COVID vaccin dat in de komende weken wordt vrijgegeven voor een Emergency Use Authorization (EUA) voor kinderen van 5 tot 11.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: