Het zou toch zo simpel kunnen zijn!

het-zou-toch-zo-simpel-kunnen-zijn!

14-10-21 04:01:00,

Gelezen 115

Een demissionair kabinet, welke onze bevolking totaal niet meer vertegenwoordigt, zonder enig echt zicht tot een daadwerkelijke oplossing van de opeenstapeling van problemen, vraagt om raadgeving vanuit de bevolking, maar na drie in de wind geslagen raadplegingen van de bevolking, vond een meerderheid van de kamer onder leiding van D’66 het zelfs noodzakelijk dit nuttige instrument “het referendum” maar op te doeken!

De Tweede Kamer ligt in een spagaat, maar veranderingen willen ze niet, geen nieuwe verkiezingen, geen inspraak van de bevolking middels een bindend correctief referendum, dat terwijl dit demissionaire kabinet keer op keer besluiten neemt, waar de bevolking totaal niets aan heeft, sterker nog ze zijn bedoeld, om De Staat Der Nederlanden alleen nog maar verder af te breken.

Iets wat zo simpel kan zijn, om een goed volksvertegenwoordiger te zijn, wordt in alle toonaarden gemeden en we zien enkel maar een steeds groter wordend verzet, tegen de charlatans van de Tweede Kamer, deze politici spelen dus gewoon met vuur, een Mark Rutte die naast demissionair premier ook nog eens fractievoorzitter blijkt te zijn, maar zonder e mailadres dus daarmee onbereikbaar wil blijven voor zijn bevolking!

Waarom ik hier weer met het referendum op de proppen kom, moge toch wel duidelijk zijn, de soap in Den Haag begint op een zware bevalling te gaan lijken, gelet op de tijdsduur, terwijl het kind allang met het badwater is weggegooid, deze mensen op het pluche kunnen onmogelijk nog voor een oplossing gaan zorgen, ze kakelen maar wat af, maar concreet gezegd lijkt er niemand daar ook maar enige behoefte te hebben, om het eens over een andere boeg te gaan gooien.

Ook kan een blind paard zelfs zien, dat een Mark Rutte er alleen maar wil blijven zitten vanwege de macht, want deze narcistische psychopaat heeft nog nooit wat voor de Nederlandse bevolking willen betekenen, blijft hij maar credits ontvangen en om zijn imago nog even wat op te poetsen werd er ook het nieuws gebracht, dat er een aanslag door IS in voorbereiding was!

Nou heel eerlijk gezegd, was het maar waar, want deze Globalist heeft ons land naar de rand van de afgrond gebracht en er een medische dictatuur staat van gemaakt, ikzelf zou mijn hoofd afwenden, wanneer er mensen ministers of staatssecretarissen zouden willen gaan molesteren,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: