Je kunt nooit alles doen, maar je kunt altijd iets doen

je-kunt-nooit-alles-doen,-maar-je-kunt-altijd-iets-doen

14-10-21 06: 45: 00,

De vraag die de Australische journaliste en blogster Caitlin Johnstone in het volgende artikel onderzoekt, is er waarschijnlijk een die wij ons allemaal telkens weer stellen: Hoe slagen we erin om niet de handdoek in de ring te gooien in het licht van de fundamentele onevenwichtigheid van de heersende omstandigheden, de enorme massa onopgeloste problemen en de overweldigende macht van de krachten die de ellende van de overgrote meerderheid aanvaarden? Johnstone pleit ervoor om niet te veel van onszelf te verwachten, maar volhardend te werken aan verandering op kleine schaal.

Je kunt nooit alles doen, maar je kunt altijd iets doen.

door Caitlin Johnstone

Telkens als ik vertel hoe onze wereld wordt geleid door psychopaten die de mensheid op weg hebben gezet naar vernietiging via een klimaatcatastrofe of een kernoorlog, stellen mensen een volkomen begrijpelijke vraag: “Wat kunnen we doen om dit te stoppen?” Hiermee bedoelen ze over het algemeen hoe we al ons denken kunnen bevrijden uit de propaganda gevangenis van manipulatieve controleurs en de superioriteit van onze pure aantallen kunnen gebruiken om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: