Kijk: Joe Rogan laat Dr. Sanjay Gupta toegeven dat CNN heeft gelogen over Ivermectin

kijk:-joe-rogan-laat-dr.-sanjay-gupta-toegeven-dat-cnn-heeft-gelogen-over-ivermectin

14-10-21 06: 47: 00,

In de laatste aflevering van “The Joe Rogan Experience” podcast, gingen gastheer Joe Rogan en Sanjay Gupta, CNN’s belangrijkste medische correspondent, in discussie over een aantal COVID-gerelateerde onderwerpen, waaronder waarom CNN de kijkers vertelde dat Rogan “paardenontwormer” nam toen hij COVID had.

The Defender heeft te maken met censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

In de laatste aflevering van “The Joe Rogan Experience” podcast, gingen gastheer Joe Rogan en Sanjay Gupta, CNN’s belangrijkste medische correspondent, het hoofd tegen hoofd over een aantal COVID-gerelateerde onderwerpen, waaronder het verhaal van de mainstream media over de vaccins, het vaccineren van kinderen, natuurlijke immuniteit en ivermectine.

Rogan beschuldigde Gupta en CNN van het “willens en wetens” vertellen van “leugens” over ivermectine,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: