Kliklijn en dreigbrieven voor kritische artsen – CommonSenseTV

kliklijn-en-dreigbrieven-voor-kritische-artsen-–-commonsensetv

14-10-21 06:20:00,

Gelezen 891

‘VWS stelt kliklijn in voor kritische artsen en laat dreigbrieven sturen om ze de mond te snoeren’

Huisarts Els van Veen kreeg vorige week een brief van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) op de mat. De brief gaat over ‘een melding’ betreffende haar uitlatingen ten aanzien van Covid-19 en aanverwante onderwerpen, zoals het vaccin. “Volgens de melding zijn de uitspraken die u doet onjuist,” schrijft de inspectie.

Van Veen wilde meer informatie en kreeg op verzoek drie A4’tjes per post die de (geanonimiseerde) melding bevatten. “Naast deze melding heeft de inspectie vele verzoeken via Twitter ontvangen om actie te ondernemen naar aanleiding van uw uitspraken via uw Twitter-account,” schrijft de inspectie.

Dan de meldingen. Iemand schreef op 30 augustus: “Hierbij een melding over huisarts Els van Veen. Graag kijken naar de website van deze artsen mevrouw van Veen is nog steeds BIG geregistreerd van de andere weet ik het niet graag z.s.m. actie ondernemen! Zie info in mijn tweet.”

Op 22 september kwam het volgende bericht binnen bij de inspectie: “Aanvullende info. Een screenshot afkomstig van het twitteraccount van Dokter Els van Veen waarin ze schrijft over een bezoekje brengen aan de prikbus in Nieuwleusen en dat was reden dat ze politie aan haar deur kreeg.”

Op 15 september kwam er ook een bericht binnen: “Naar aanleiding van het bezoek van een paar dagen terug van politie Dalfsen aan huisarts Els van Veen, woonachtig te Dalfsen, heeft mevr. Van Veen haar Twitter-account opgeheven omdat ze geschrokken is van dat bezoek.”

Dir land zit vol met fout volk waar we heel snel van af moeten. Kom op, artsen met een hart. Laat je niet afpersen en chanteren. De gevolgen wanneer je hier in meegaat zullen vele malen erger zijn.

Antwoorden op Kamervragen van totalitaire Slaapkamerleden zijn binnen. VWS – zelf de grootste verspreider van NEPNIEUWS en LEUGENS – heeft een kliklijn ingesteld voor de talloze kritische en moedige artsen die zich uitspreken en laat dreigbrieven sturen om ze de mond te snoeren. pic.twitter.com/sp4zhrPgOa

— Pepijn van Houwelingen (@PvanHouwelingen) October 13, 2021

LEES VERDER:
https://www.ninefornews.nl/vws-stelt-kliklijn-in-voor-kritische-artsen-en-laat-dreigbrieven-sturen-om-ze-de-mond-te-snoeren/

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: