Links – “voor velen gewoon een “paria”

links-–-“voor-velen-gewoon-een-“paria”

14-10-21 07: 59: 00,

Een passage over de vorming van een regering in Mecklenburg-Vorpommern in het Handelsblatt Morning Briefing eindigt met deze verklaring. Volledig citaat zie hieronder. Deze verklaring is interessant. Het verklaart ook de neergang van de Linkse Partij. In de afgelopen jaren zijn de meerderheidsmedia en de politici van de andere partijen erin geslaagd om alles wat links is met een onaangename geur te associëren door middel van een diverse en indringende stemmingmakerij. Daarom kan het Handelsblatt nu stellen dat links voor velen slechts een paria is. In India betekent het woord “Indiër die tot de laagste kaste of helemaal geen kaste behoort” of, in onderwijstaal, iemand die kansarm is, verstoten uit de maatschappij. Albrecht Müller.

Deze succesvolle stemmingmakerij is gepaard gegaan met een verschuiving naar rechts door de SPD en de Groenen, die voorheen gerust tot het linkse deel van het politieke spectrum gerekend konden worden. Het heeft zelfs gevolgen gehad voor de CDU/CSU. Sociale comités en arbeidersvleugels spelen niet langer een de facto rol. Deze vaststelling wordt ook bevestigd door het personeelsoverzicht,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: