Luchtvaart industrie geeft waarschuwing tegen Vaxx Mandaten: “We hebben alle controle – vliegtuigen zullen stoppen met bewegen” met grote gevolgen voor de economie

luchtvaart-industrie-geeft-waarschuwing-tegen-vaxx-mandaten:-“we-hebben-alle-controle-–-vliegtuigen-zullen-stoppen-met-bewegen”-met-grote-gevolgen-voor-de-economie

14-10-21 01: 47: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Er zijn deze week wijdverspreide geruchten dat de duizenden vluchten die het afgelopen weekend door Southwest Airlines zijn geannuleerd, het resultaat zijn van massale hoeveelheden mensen die zich ziek hebben gemeld om te protesteren tegen COVID-19 vaccinmandaten voor de luchtvaartindustrie.

Noch het management, noch de werknemers van de luchtvaartmaatschappij zouden toegeven aan een protestbeweging als deze, omdat het illegaal is en wordt beschouwd als een kwestie van “nationale veiligheid.”

Iedereen die er 40 jaar geleden bij was, zal zich herinneren toen president Ronald Reagan 11,345 stakende luchtverkeersleiders ontsloeg die een gerechtelijk bevel om weer aan het werk te gaan, hadden genegeerd. Reagan beschouwde de staking als een “gevaar voor de nationale veiligheid” en beval de luchtverkeersleiders weer aan het werk te gaan onder de voorwaarden van de Taft-Hartley Act.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: