“Maak het dragen van een masker op basisscholen onmiddellijk vrijwillig”

13-10-21 10: 25: 00,

“Maak het dragen van een masker op basisscholen onmiddellijk vrijwillig”

Gepubliceerd op 14. Oktober 2021 door RL.

Leerlingen in de deelstaat Baden-Württemberg moeten nog steeds maskers dragen en regelmatig worden getest. Het klimaat tussen ouders en onderwijzers en opvoeders is vaak gespannen. Dit ondervindt ook Friedrich Roth.

Hij is preventiemedewerker bij het Centrum voor Schoolkwaliteit en Lerarenopleiding (ZSL), een hogere instantie in Baden-Württemberg met hoofdzetel in Stuttgart. In een open brief aan minister van Onderwijs Theresa Schopper (Groenen) heeft Roth zijn ongenoegen kenbaar gemaakt. Hier is de brief:

“Geachte minister Schopper, zoals gemeld, worden opvoeders steeds vijandiger omdat sommige ouders de Corona-maatregelen afwijzen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: