Massale dood op komst, door Linh Dinh

massale-dood-op-komst,-door-linh-dinh

14-10-21 04: 00: 00,

Het algemeen kiesrecht kwam er eindelijk in Zuid-Afrika in 1994. Niet iedereen juichte. Veel blanken hamsterden bonen, rijst, beschuiten, ingeblikte proteïnen, kaarsen en benzine, enz. Zij verwachtten een ineenstorting van de samenleving, zo niet massaal geweld door zwarten als vergelding.

Duizenden blanken emigreerden, maar, dit wordt vaak over het hoofd gezien, duizenden keerden ook terug van overzee, zodat de âkippenloopâ werd gecompenseerd door repatriëring. Buitenlanders kwamen ook om zich bij de Regenboognatie aan te sluiten. Hier in Kaapstad heb ik twee Amerikanen ontmoet die nog steeds hier zijn, hoewel hun kinderen zijn vertrokken.

Chicken Licken is een Zuid-Afrikaanse fast-food keten. Opgericht in 1981 door de zoon van een Griekse immigrant, heeft het 259 filialen in twee landen. In 2010 zond het een klassieke advertentie uit die begint met een momentopname van de rust van een buitenwijk. We zien een aangenaam huis in Krugersdorp met een mooi aangelegde voortuin, dadelpalmen, een boomrijke ingang, een stenen schoorsteen en mooie ramen met muntstukken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: