Militaire hoera – 40 jaar geleden zouden we erom gelachen hebben

militaire-hoera-–-40-jaar-geleden-zouden-we-erom-gelachen-hebben

14-10-21 11: 42: 00,

Jaren geleden 40.300.000 stroomden mensen naar de Hofgarten in Bonn om te protesteren tegen bewapening en het leger. Gisteravond begint de Tagesschau met een drie minuten durende viering van het leger en zijn rol in Afghanistan, later gevolgd door een 53 speciale uitzending van een minuut. De federale president en de federale minister van Defensie waren aanwezig. Ze vierden de militairen en de taps. In wezen gaat het hen om besparingen op de militaire uitgaven in het belang van de wapenindustrie. Daarom wordt van de ramp van de militaire missie in Afghanistan een overwinningsverhaal gemaakt. Albrecht Müller.

Deze bijdrage is ook beschikbaar als audio-podcast.

Podcast: Speel in nieuw venster | Download

Zodat het verder kan gaan met militaire inzet en bewapening. De huidige minister van Defensie, Kramp-Karrenbauer, concentreert zich hier onverdroten op en de huidige Bondspresident leent zich gewillig voor deze zaak. Kramp-Karrenbauer beweerde in haar toespraak,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: