NachDenkSeiten: Van gorilla’s en hyena’s: een ex-topmanager belicht de afgronden van de neo-feodale elites

14-10-21 05: 55: 00,

Hans-Christian Lange behoorde zelf ooit tot de invloedrijke kringen die het lot van het land en de wereld bepalen. Om te voorkomen dat hij zelf een roofdier werd, veranderde hij van kant. In zijn nieuwe boek geeft hij een psycho- en sociogram van de heersende geld- en politieke kaste en stelt hij: “Aan hun daden zult gij hen kennen.” In een interview met NachDenkSeiten heeft de politiek activist het over in bunkers verschuilde rekruten, verstoten “emmer mensen” en neoliberale ecos en fundies. Toch blijft hij optimistisch.

Gepubliceerd op 14. Oktober 2021 door KD.

– 13. Oktober 2021

Zodat u het meest complete Corona-kritische nieuwsoverzicht niet mist:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief! ” Lees verder

%d bloggers liken dit: