NAVO’s Jens Stoltenberg denkt dat we allemaal idioten zijn

navo’s-jens-stoltenberg-denkt-dat-we-allemaal-idioten-zijn

14-10-21 08: 27: 00,

NAVO secretaris-generaal Jens Stoltenberg is ofwel een nincompoop, of hij denkt dat de rest van ons dat ook is. Een recente verklaring over de bezorgdheid van Rusland over de opmars naar het oosten van de militaristische organisatie bewijst het een, het ander, of allebei.

“Het hele idee dat weet je, het een provocatie is voor Rusland dat kleine buren lid worden van de NAVO is absoluut verkeerd. Dat is de provocatie – dat iemand dat zegt.” – Stoltenberg

Laten we eens kijken. Is hij niet de NAVO, ook bekend als het Noord-Atlantisch Bondgenootschap, een intergouvernementele militaire alliantie tussen 28 Europese landen en 2 Noord-Amerikaanse landen? Hmm. Gezien de lange geschiedenis van Rusland met “vriendelijke” buren in het westen, vraag ik me af waarom iemand die detente, politieke wetenschappen, geo-beleid, of geschiedenis studeert zich ooit zou kunnen voorstellen dat de Russen ongerust zouden zijn!

Vanuit hun perspectief is de NAVO vlak naast de deur een beetje alsof ze uit hun raam kijken en het Derde Rijk in elk ander huis in de buurt zien intrekken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: