Netflix start lastercampagne tegen WikiLeaks drie dagen voor rechtszaak Assange

netflix-start-lastercampagne-tegen-wikileaks-drie-dagen-voor-rechtszaak-assange

14-10-21 12: 53: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Netflix zal beginnen met het streamen van een schaamteloze strijdbijl over Julian Assange en WikiLeaks voor zijn Amerikaanse abonnees op 24oktober, slechts drie dagen voor een belangrijke rechtbankdatum in Assange’s strijd tegen uitlevering van het Verenigd Koninkrijk aan de Verenigde Staten op 27oktober.

“U kunt We Steal Secrets streamen: The Story of WikiLeaks op Netflix vanaf zondag, oktober 24, 2021, om 12 AM PT / 3 AM ET,” Netflix Schedule meldt.

We Steal Secrets was een “documentaire” die nu zo verouderd is na zijn 2013 release dat een van de centrale personages, Chelsea Manning, in zijn geheel wordt aangeduid met een dode naam. Waarom dit specifieke moment kiezen om het vrij te geven?

Nou het heeft niet veel zin, als de timing niet opzettelijk was gericht op het beschadigen van Assange’s reputatie in het land waarvan de regering probeert om hem uit te leveren voor het onthullen van haar oorlogsmisdaden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: