Overlevenden Holocaust vragen onderzoek naar “misdaden tegen de menselijkheid” en “genocide”

13-10-21 10: 35: 00,

Gepubliceerd op 14. Oktober 2021 door RL.

De Britse advocaten Melinda C. Mayne en Kaira S. McCallum hebben al in april een 27-pagina’s tellend “verzoek om onderzoek” ingediend bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag 2021. Hierin beschuldigen zij de Britse regering en haar adviseurs van betrokkenheid bij misdaden tegen de menselijkheid in de nasleep van de Covid 19 pandemie (Corona-Transition reported).

In een persbericht van 17. In augustus bevestigden de advocaten dat zij beëdigde verklaringen van vooraanstaande deskundigen hadden ontvangen. Deze omvatten van onderzoeker en nucleair cardioloog Dr Richard M. Fleming, Nobelprijswinnaar en hoogleraar in de virologie Luc A. Montagnier en Dr Kevin W. McCairn, een neurowetenschapper en expert op het gebied van neurologische ziekten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: