Pfizer ontslaat klokkenluider Melissa Strickler

13-10-21 10: 27: 00,

Een klokkenluider heeft onlangs onthuld hoe leidinggevenden van Pfizer werknemers verboden om over menselijke foetuscellen te praten. Van LifeSiteNews

Gepubliceerd op 14. Oktober 2021 door RL.

Farmaceutisch bedrijf Pfizer heeft klokkenluider Melissa Strickler ontslagen. Dit nadat zij e-mails van leidinggevenden van het bedrijf openbaar had gemaakt (Corona-Transition reported). Daaruit bleek hoe leidinggevenden van Pfizer medewerkers verboden te praten over menselijke foetuscellen die werden gebruikt bij de ontwikkeling van de mRNA-genmedicijnen.

Het klokkenluidersplatform Project Veritas publiceerde op zaterdag een audio-opname die was achtergelaten op de voicemail van Melissa Strickler waarin zij op de hoogte werd gesteld van haar ontslag. Daarin stelde K. J. Wigglesworth van het hoofdkantoor van Pfizer in New York Strickler op de hoogte van de onmiddellijke beëindiging.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: