“Politie voor Vrijheid”: Gewetensvol ontslag van een politieagent in Australië

“politie-voor-vrijheid”:-gewetensvol-ontslag-van-een-politieagent-in-australie

14-10-21 01: 33: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Naar aanleiding van het gewetensvolle ontslag van waarnemend hoofdbrigadier Krystle Mitchell van de politie van Victoria in Australië, heeft het internationale netwerk Police for Freedom https://policeforfreedom.org/ heeft zojuist onderstaande steunbetuiging afgelegd.

Krystle heeft de Victorianen gedurende 16 jaren als politieagent met onderscheiding gediend en heeft onlangs ontslag genomen wegens gewetensbezwaren in verband met het toezicht op de Covid-19-restricties.

Bekijk hieronder haar interview.

Hier is de verklaring van Police for Freedom: (Police For Freedom International prijst waarnemend hoofdbrigadier Krystle Mitchell voor het opstaan en een stem geven aan duizenden politiemensen in Victoria,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: