Robert F. Kennedy Jr.: burgerlijke ongehoorzaamheid nu onvermijdelijk!

14-10-21 05: 45: 00,

Robert F. Kennedy Jr.: burgerlijke ongehoorzaamheid nu onvermijdelijk!

14.10.2021 | www.kla.tv/20179

Voor Robert F. Kennedy Jr. bestaat er geen twijfel meer dat het bij het covid-vaccin niet om gezondheid gaat, maar om controle. In tegenstelling tot zijn vroegere gewoonte roept hij daarom in zijn toespraak van 23.8.2021 iedere toeschouwer op zich vreedzaam en vriendelijk te verzetten, het zwijgen te doorbreken en stelling te nemen. Gezien het gevaar van het totale verlies van vrijheid dat op de mensheid afkomt, moet iedereen zijn afwijzing daartegen tot uitdrukking brengen. Maar luister zelf. Iedereen mag daarbij ontdekken wat zijn eigen hart hem aanraadt te doen. Ik ben Robert F Kennedy jr. en ik ben erg blij dat ik weer bij u allen ben en de gelegenheid heb om al mijn vrienden in Berlijn en activisten en vrijheidsliefhebbers in heel Europa toe te spreken. Vandaag is het 23 augustus,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: