Senaat zegt nee tegen verplichte vaccinatie – CommonSenseTV

senaat-zegt-nee-tegen-verplichte-vaccinatie-–-commonsensetv

14-10-21 05:35:00,

Gelezen 3.749

Sentaat verwerpt vaccinatieplicht

De Franse Senaat, gedomineerd door de rechtse oppositie, verwierp woensdag een wetsvoorstel om verplichte vaccinatie voor iedereen tegen covid19 in te voeren.

262 stemmen tegen 64 stemmen. Duidelijk.

🇫🇷 Parijs: de Franse Senaat verwerpt de voorgestelde wet over verplicht vaccinatie met 262 stemmen tegen en 64 stemmen voor! 👍pic.twitter.com/uqaEaSLfhg

— Kees71 (@Kees71234) October 13, 2021

Socialistische parlementariërs pleiten sinds de zomer voor “de progressieve verplichting tot universele vaccinatie” tegen dit virus.

De tekst, onderzocht in eerste lezing in het kader van een parlementaire “niche” van de groep, was bedoeld als aanvulling op het artikel van de volksgezondheidscode met betrekking tot de verplichting van difterie- en tetanusvaccinaties om vaccinatie tegen covid19 toe te voegen.

De leider van de socialistische senatoren Patrick Kanner verdedigde de keuze voor “duidelijkheid” en “transparantie”, in de overtuiging dat de regering met de gezondheidspas “van de Fransen een verplichting tot indirecte vaccinatie eiste”.

Duidelijkheid en transparantie. Laat maar eens duidelijk en transparant weten waarom wij die spuiten nodig hebben en wat de reële gevaren zijn. Argumenten zijn er niet. Nooit!

“We missen ongeveer 9 miljoen mensen die moeten worden ingeënt om collectieve immuniteit te bereiken, en het is niet de gezondheidspas, waarvan de effecten opraken, die ons in staat zullen stellen dit te bereiken”, zei de minister. PS-rapporteur Bernard Jomier, terwijl de verlenging van deze gezondheidspas enkele uren eerder in de ministerraad werd bekrachtigd.

 Bernard Jomier Genetische experimenten op de wereldbevolking roekeloos en moreel verwerpelijk

Het debat begon in vrede en ontbrandde toen senator LR Sylviane Noël bevestigde dat “het verplicht stellen van de toediening van genetische vaccins waarvan de experimentele fase nog aan de gang is, politiek roekeloos en moreel verwerpelijk is”.

“Ik kan de implicatie van het experimentele en ongecontroleerde karakter van deze vaccins niet voorbij laten gaan”, reageerde de staatssecretaris Adrien Taquet, terwijl de heer Jomier een argument aan de kaak stelde dat door de “antivax” werd doorgegeven.

Zucht… Antivax. Het is geen eens een vaccin en de meesten zijn niet tegen vaccins. Maar als kleuters blijven ze ons toespreken.,

“Vandaag schaam ik me”, verklaarde Alain Milon (LR), die de “anti-vaccin”-uitspraken van mevrouw Noël “volledig ontoelaatbaar” achtte. 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: