The Going Direct Reset plannen van de top G7 Centrale banken: Deel 1 – De Komende Valuta Reset met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb – CommonSenseTV

the-going-direct-reset-plannen-van-de-top-g7-centrale-banken:-deel-1-–-de-komende-valuta-reset-met-catherine-austin-fitts-en-whitney-webb-–-commonsensetv

14-10-21 10:09:00,

Gelezen 353

Door Avalerion Awakes  

Afgelopen maandag publiceerde ik een artikel genaamd The Going Direct Reset plannen van de top G7 Centrale Banken: totale gecentraliseerde digitale financiële controle, gecombineerd met een sociaal kredietsysteem

Het artikel bevatte de volgende delen:

Deel 1. De Komende Valuta Reset podcast met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb

Deel 2. Hoe werkt het Chinese Sociale Kredietsysteem?

Deel 3. Tekenen van een versnelde uitrol van een soortgelijk sociaal kredietsysteem in Nederland en in
de rest van de wereld

Deel 4. Manieren om buiten het systeem te opereren en te overleven:
decentralisatie, privacy & zelfvoorzienendheid

  1. Gebruik van private digitale diensten
  2. Gedecentraliseerde crypto’s en Privacy Coins
  3. Fysiek geld
  4. Vers voedsel en watervoorziening
  5. Fysieke en mentale gezondheid

Dit artikel was eigenlijk meer een werkstuk dan een artikel en nogal een informatiebom en daarom heb ik besloten om het nogmaals in delen uit te brengen, zodat de informatie makkelijker te verteren is. Te beginnen vandaag met Deel 1 – De Komende Valuta Reset podcast met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb. Elke dag zal een nieuw deel apart worden gepubliceerd en als u niet wilt wachten op het volgende deel, kunt u altijd nog het volledige stuk teruglezen.

Inleiding

Dit project begon eigenlijk met het vertalen van de briljante podcast The Coming Currency Reset (vertaald De Komende Valuta Reset) van Catherine Austin Fitts & Whitney Webb. Deze podcast stond al sinds maart jl. op mijn ‘te vertalen verlanglijstje’, maar ik kwam er steeds niet aan toe, tot voor kort.

De podcast valt goed samen met wat ik sinds het afgelopen 1.5 jaar zowel in Nederland als aan de andere kant van de wereld in levende lijve heb geobserveerd en geleerd en al zo lang met mijn medemens wil delen. Met name de enorme toename van bewakingscamera’s in de openbare ruimtes, hoe ons financiële systeem in grote lijnen in elkaar zit en het niet los gezien kan worden van de agenda’s die nu in rap tempo worden uitgerold en manieren om buiten het systeem te opereren en te overleven. Na meer dan 6 weken aan dit werkstuk te hebben gewerkt met de hulp van een paar geweldige teamleden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: