Vaccin-geïnduceerde onvruchtbaarheid en geboorteafwijkingen: Een nieuwe studie over vruchtbaarheid en pandemie “Black-Eyed” baby’s

vaccin-geinduceerde-onvruchtbaarheid-en-geboorteafwijkingen:-een-nieuwe-studie-over-vruchtbaarheid-en-pandemie-“black-eyed”-baby’s

14-10-21 05:30:00, Professor Dr. Hervé Seligmann heeft de vruchtbaarheid onderzocht in landen waar veel Covid-injecties zijn toegediend, in vergelijking met landen waar dat niet het geval is. Hij publiceerde zijn rapport op 28 september 2021 waarin hij concludeert dat de vruchtbaarheid van vrouwen afneemt naarmate zij meer “gevaccineerd” worden, bericht Theexpose.uk.

Plus, Covid-19 injecties werden nooit getest op zwangere vrouwen in de klinische studies omdat het onethisch is om zwangere vrouwen aan dergelijk misbruik te onderwerpen. Het resultaat was dat de studieontwerpen niet testten op mutagene of reproductieve defecten.

In een artikel dat is gepubliceerd door America’s Frontline Doctors, “Study concludes women’s fertility harmed in vaccinating countries“, wordt een samenvatting gegeven van Dr. Seligmann’s bevindingen:

  • de vruchtbaarheid van vrouwen daalt met de Covid injecties,
  • van de 127 vrouwen die in de eerste 20 weken een Covid-injectie kregen, leidde 82% tot een miskraam,
  • de vruchtbaarheidsschade zou binnenkort nog groter moeten blijken te zijn door het effect van vaccins op mannen en zwangerschap.

De studie van Dr. Seligmann, “Female COVID19 vaccination associates with lower fertility (Hervé Seligmann, 28IX2021, version 7)”, kunt HIER een versie van vinden.

Het verslag bevat de gegevens in een reeks grafieken. De eerste grafiek laat duidelijk een daling van de vruchtbaarheid zien naarmate een land meer “vaccineert”. Maar er zijn drie landen die een uitschieter zijn: Israël, Mongolië en de Seychellen (zie hieronder).

Figuur 1. Totaal vruchtbaarheidscijfer in verschillende landen als functie van het percentage volledig gevaccineerden in diezelfde landen

Dr. Seligmann paste de gegevens aan volgens de rijkdom van de landen (armere landen hebben een hogere vruchtbaarheid). In deze grafiek keerden de Seychellen en Mongolië terug naar de norm, en alleen Israël bleef een relatief hoge vruchtbaarheid vertonen ondanks het hoge percentage “gevaccineerde” vrouwen.

Dr. Seligmann geeft geen verklaring voor de Israëlische anomalie, maar Haim Yativ, directeur van de Nakim Organisatie, zei dat de abnormaliteit in Israël kan worden verklaard door het feit dat Israël het laboratoriumland van Pfizer is, en dat het een hoog percentage ontvangers placebo’s moet hebben gekregen om de resultaten van de Covid-injectie op hen te testen als controlegroep.

Vrouwelijke vruchtbaarheid

In augustus 2020 zei Professor Sir John Bell in een interview met Jon Snow,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: